top of page

FUNKSJON:

Hovedhytta har et stort luftig og lyst oppholdsareal med stue, kjøkken og spiseplass. Det er også innpasset to soverom og bad. Annekset består av to soverom, bad og bod. Overdekkede terrasser og svalganger gir mange gode og varierte utearealer. En romslig steinlagt terrasse er også plassert mot sjøen.
Hele anlegget er designet for minimalt vedlikehold og med fokus på hygge, samvær, avslapping og naturopplevelse.

Kritt Arkitekter

HYTTE ØSTEBØ - RISØR

Bilder Oddvar 26082013 101.JPG

Åse og Oddvar Johansen

Østebø, Sørfjorden, Risør

Ferdigstilt 2013

120 m2

HYTTE

Oppdragsgiver: 

Adresse:

Status: 

Areal: 

Fritidsboligen er utformet som en direkte respons til den vakre tomten ved Sørfjorden. Enkle rene volumer er plassert i forhold til tomtens topografi samt sol- og utsiktsforhold slik at bygget blir en del av omkringliggende natur.


Prosjektet består av hytte og anneks som bindes sammen med svalgang. Hytta følger terrenget og er utformet med tre plan . Planen er åpen og luftig med utsikt til fjorden fra alle rom. 

Store glasspartier opphever skille mellom ute og inne slik at følelsen av å være en del av naturen forsterkes. Det er vektlagt bruk av naturlige materialer og farger slik at hele anlegget fremstår med en meget avdempet visuell profil.

Trepanel med jernvitrol som vil få en naturlig grå farge samspiller med mørke gråbrune aluminiumsvinduer/ glasspartier og spesialtegl med naturfarger.

bottom of page