PERSVEIEN - OSLO

KONTOR OG LAGERBYGG

Oppdragsgiver:

Adresse:

Status:

Areal:

Ulven as/ OBOS Ulven

Brobekk, Oslo

Ferdigstilt 2018

7100 m2 

Et miljøvennlig, breeamklassifisert og funksjonelt bygg, med en tidløs design og en tilnærmet vedlikeholdsfri fasade. Bygget gi liv og kvalitet til området, som et ledd i transformasjonen av Ulven.

Bygget er et sikkerhetsbygg, spesialtilpasset og utfomet i nært samspill med leietaker.

 

Hovedbygget ligger parallelt med jernbanen og er et kontorbygg på fire etasjer, mens et to etasjes sidebygg utgjør en transport- og lager del. Under hele bygningsmassen ligger en stor u.etasje. 
 

Kontorbygget har en dobbelt fasade bestående av perforerte aluminiumsplater montert med litt avstand til en mørk plate bak. Det kan skape assosiasjoner til en brynje, og gir fasaden både dybde og lysspill. 


Transportdelen er dekket av plater i strekkmetall, som skjermer og sikrer parkeringen samtidig som den gir luft og utsyn. Utvendig fargespill i fasaden gir liv til bygget og området. Sedumtaket over parkeringsdekket er flott å se på, funksjonelt og miljøvennlig. Et insektshotell på taket er bolig for insekter i området.